Vårt fotavtrykk

Ansvarlig turisme

I tillegg til å kunne tilby deg en velfortjent pustepause fra hverdagen, er vi også glade for at våre opplevelser er et alternativ innen ansvarlig turisme. Det har vært avgjørende for oss å finne en leverandør som er miljøbevisst, og det har vi funnet i NorwegianEye. Igloene er bygget på gjenbruksmaterialer som produseres av Arla Plast i Sverige med diverse ISO sertifiseringer. I tillegg installeres igloen kun med støttematerialer for å vatre ut gulvet, så fotavtrykket på omgivelsene og de vakre naturperlene er minimal.

Hvilke naturperler får du oppleve?

Vi har noe for enhver smak, enten du liker å klemme på trær, tiltrekkes av utsikt eller vil la blikket hvile på vann. Våre seks igloer er spredt ut i fire ulike kommuner: Lier, Ringerike, Krødsherad og Aurskog, som alle byr på ulike naturperler. I Lier, i fotenden av Asdøljuvet som byr på et stykke Vestland på Østlandet, finner du en iglo plassert i intimitet med skogen. I Åsbygda i Ringerike, med stor himmel og hypnotiserende utsikt kan du skue utover horisonten. Et urørt landskap dekorert med variert vegetasjon møter deg på de to igloene lokalisert i Aurskog, og i Krødsherad kan du hvile blikket på Krøderfjorden og la deg dysse i søvn ved lyden av lette bølgeskvulp.

Våre igloer ligger alle helt for seg selv utenfor allfarvei, så her kan du nyte full diskresjon. Det er ulik lengde fottur for å komme seg frem, alt fra 3 minutter til 20 minutter fra parkeringsplassen. Igloene i Aurskog, Lier og Ringerike kan du komme til med offentlig transport, hvilket gjør det hele veldig tilgjengelig og praktisk. For den erfarne friluftslivsmann og -kvinne er det også mulig å sykle eller gå på ski fra Oslo og helt frem.

BOOKING

FIRE ENKLE STEG TIL HVILEPUST I MAGISKE OMGIVELSER

Booking

Du booker igloen du onsker à overnatte i.

 

Bekreftelse

Vi sender deg en bekreftelse pa mail sammen med nyttig informasjon, og setter deg i kontakt med arunneier som er vertskap for oppholdet ditt.

 

Ekstratjenester

Du får tilbudet om å kjøpe ekstratjenester direkte fra grunneier hvis det frister;

Transport, leie diverse utstyr, bevertning og opplevelser står på lista

Hvilepust

Len deg tilbake og gled deg til et opphold i og med naturen