Igloen og innredningen

Funksjonelt og robust med en delikat smak av nordisk design

Igloen(e) er innredet funksjonelt og robust, samtidig som du vil oppleve en delikat smak av nordisk design. Våre interiørdesignere Ugne Jurksaityte og Miriam Debora Lindqvist har gjort en fenomenal jobb i å kombinere fleksible løsninger som gir deg komfort og hvilepust både på dag-, kveld- og nattestid.

Det er ikke innlagt vann eller strøm i igloen, men ikke fortvil — vi sørger for at du har en 5-liters dunk med drikkevann tilgjengelig og en luftig utedo. Vi har fått hjelp av møbelsnekkerne på Lille Snekkeri til å designe og lage toalettløsningen slik at opplevelsen blir best mulig. Du skal forberede deg på at toalettet står utendørs, hvilket for noen kan bli en ny, men desto mer minneverdig seanse.

Når du ankommer igloen vil du oppleve en lun og luftig atmosfære hvor du kan slå deg ned og nyte naturen du med ett befinner deg i, og er en del av. Med en liten sittegruppe, en sofa og en benk kan du sitte, ligge og slappe av komfortabelt på flere måter.

Stemningen til interiøret er hentet fra naturen med sine farger og teksturer. Det var viktig for oss å skape en atmosfære hvor gjestene kan finne indre ro. Derfor har vi latt oss inspirere av japansk stil som gir en følelse av zen, kombinert med robuste, komfortable og fleksible møbler slik at opplevelsen kan nytes både på dag og natterstid.

Ugne Jurksaityte og Miriam Debora Lindqvist

I benken finner du ulike remedier som kan komme godt med. På listen står blant annet myggmiddel, våtservietter, vinopptrekker, engangsglass, lommelykt, spade og termos. I tillegg finner du en skuff hvor det ligger oppredde dyner og puter. Benken kan fungere som seng for to barn hvis du folder ut futonmadrassene som ligger oppå. Sittegruppen og sofaen er fra det danske merket Karup Design. Disse har spesialisert seg på flerfunksjonelle møbler, så når det er på tide å legge seg og se på stjernehimmelen, slår du enkelt ut sofaen og du har en 140cm bred dobbeltseng. Stolene kan på sin side klappes sammen og tas med ut, hvis du vil.

Igloen er 5 meter i diameter og 240cm på sitt høyeste punkt. Den har lufteluke og vedovn, så den enkelt kan fyres i på kalde dager. Igloen er utstyrt med persienner som kan trekkes opp til ca halvannen meter ved behov.

Friluft er et nøkkelord for våre gjester. Derfor har vi også tilrettelagte områder utenfor igloen hvor du kan nyte skogens ro. Her er det variasjoner avhengig av lokasjonen du skal bo på, fra hengekøyer og stubber til bålpanner og bålplass. Målet er at du vil kunne nyte utetiden like mye som innetiden ved ditt besøk i igloen.


Bildegalleri


BOOKING

FIRE ENKLE STEG TIL HVILEPUST I MAGISKE OMGIVELSER

Booking

Du booker igloen du onsker à overnatte i.

 

Bekreftelse

Vi sender deg en bekreftelse pa mail sammen med nyttig informasjon, og setter deg i kontakt med arunneier som er vertskap for oppholdet ditt.

 

Ekstratjenester

Du får tilbudet om å kjøpe ekstratjenester direkte fra grunneier hvis det frister;

Transport, leie diverse utstyr, bevertning og opplevelser står på lista

Hvilepust

Len deg tilbake og gled deg til et opphold i og med naturen