Utsikten over Sperillen

Velkommen til utsikt mot vannet og intimitet med skogen!

Utsikten over Sperillen ligger ca to timers kjøretur fra Oslo, og igloen har adkomst med privat vei helt frem, så her er du utenfor allfarvei samtidig som tilgjengeligheten er enkel.

I fotenden av Vikerfjell med utsikt over den vakre innsjøen Sperillen, finner du denne perlen. Her kan du drømme deg bort mens du hviler øya på vannet eller la deg imponere av den steile fjellveggen bak deg.

Igloen har ikke elektrisitet eller innlagt vann. En femliters dunk med drikkevann vil være tilgjengelig ved ankomst og igloen har en utedo tett på. Dette er en vakker back-to-nature opplevelse hvor du får luksusen av et hotellrom med 360 graders utsikt til naturen. Vedovnen er din varmekilde under oppholdet, og du har ubegrenset med ved tilgjengelig. Ta deg en velfortjent pause fra hverdagen, koble på nærværet med den du reiser med eller bare nyt naturen du er omringet av.

Sperillen er en innsjø som strekker seg omkring 26 km i lengde med en maks dybde på 126 meter. I månedene hvor det ikke er snø kan du gå langs en sti ned til vannet hvor du treffer på en nydelig sandstrand. Perfekt for en dukkert og litt vannaktiviteter.

Vikerfjell kan by på flere 1000-meterstopper. Gode fiskemuligheter, milevis med skiløyper og et stort nettverk av turstier. Gyranfisen på 1127moh er et populært turmål både sommer og vinter med merket tursti på sommeren og oppkjørte skiløyper på vinteren.

Vikerfjell og Sperillen er for mange en uoppdaget kilde til naturidyll og friluftsliv. Når du først har vært her, er vi sikker på du vil komme igjen og igjen.

Vertskapet her kjenner området som sin egen lomme, og har mange tips å komme med til turer og aktiviteter rett utenfor igloen. Her er et lite utvalg:

 

Vikerfjell

Vikerfjell byr på flere 1000-meterstopper. Gode fiskemuligheter, milevis med skiløyper og et stort nettverk av turstier. Gyranfisen på 1127moh er et populært turmål både sommer og vinter med merket tursti på sommeren og oppkjørte skiløyper på vinteren.

Sykkeltur

Det er et fint nettverk av skogsbilveger i området som egner seg til sykling. Ettersom det er en del stigninger kan nok en el-sykkel være å foretrekke.

Skarrudsetra

Dette er et perfekt turmål både sommer og vinter. Skarrudsetra består av en cafe med alle rettigheter, med sitteplasser inne forran peisen, eller ute på den store terrassen. Nyt en iskald solo i solveggen, bestill deg en pizza eller hva med en rykende fersk kanelbolle og en kakao med krem?

Sperillen

Innsjøen Sperillen er et flott turmål sommerstid, enten man ønsker å bade, fiske, padle, dra på båttur eller bare gå en romantisk rusletur langs vannet.

Igloen Utsikten over Sperillen


Avstand fra Oslo

105 km. 1 time og 50 minutter i bil.

Transportalternativer

Du har behov for bil.

Gåavstand til iglo

Parkeringsplass ved igloen


;

BOOKING

FIRE ENKLE STEG TIL HVILEPUST I MAGISKE OMGIVELSER

Booking

Du booker igloen du onsker à overnatte i.

 

Bekreftelse

Vi sender deg en bekreftelse pa mail sammen med nyttig informasjon, og setter deg i kontakt med arunneier som er vertskap for oppholdet ditt.

 

Ekstratjenester

Du får tilbudet om å kjøpe ekstratjenester direkte fra grunneier hvis det frister;

Transport, leie diverse utstyr, bevertning og opplevelser står på lista

Hvilepust

Len deg tilbake og gled deg til et opphold i og med naturen