Tretoppiglo ved Lårdalselva

Velkommen til et svevende opphold ved eventyrlig elveleie!

Ruvende 5 meter over bakken inviterer vi til en luftig og lekker opplevelse – den første av sitt slag i Norge! Himmelen over, elven under og tretoppene dansende omkring. På plattingen er det romslig og tilrettelagt så du kan være skogens konge fra både innsiden og utsiden av igloen. Ta deg en dukkert i den private badekulpen i elven, og nyt en sanselig opplevelse når du benytter deg av utedusjen vår. Her svever og lever du høyt mens  sjelen får ro.

Igloen ligger i vakre Lårdal i Telemark. Dalen åpner seg når du kommer kjørende gjennom skogen med noe som minner mest om vestlandsnatur med sine steile og stolte bakker og vannet som hviler i fotenden. Denne skjulte perlen er kun 3 timer fra Oslo, og kjøreturen hit er en opplevelse i seg selv hvis du gleder deg over spektakulær norsk natur.

IIgloen har ikke elektrisitet eller innlagt vann. En femliters dunk med drikkevann vil være tilgjengelig ved ankomst og igloen har en utedo tett på. Dette er en vakker back-to-nature opplevelse hvor du får luksusen av et hotellrom med 360 graders utsikt til naturen. Vedovnen er din varmekilde under oppholdet, og du har ubegrenset med ved tilgjengelig. Ta deg en velfortjent pause fra hverdagen, koble på nærværet med den du reiser med eller bare nyt naturen du er omringet av.

Tretoppiglo i Lårdal ligger for seg selv inne i et skogleie på toppen av dalen. Her lever du blant fugler og ekorn, 5 meter opp i luften, med en sildrende elv rett under deg. Et steinkast unna finner du Støylsdalen, en avsidesliggende grusvei som er verdenskjent for sitt mangfold av hjort, elg og rådyr. En liten tur i skumringen kan fort by på usedvanlig nærmøte. Ønsker du spektakulær utsikt finner du også den såkalte “Kapteinsrenna-rundturen”. Her får du det beste av den unike turen «Lårdalstigen» rett fra igloen. Du får altså et realt kinderegg her – en svevende iglo blant tretoppene, en elv med bademuligheter (sommer og vinter) og spektakulær utsikt over tett på.

Magnus er vertskap for oppholdet ditt, og han har mange tips i ermet for ulike aktiviteter i nærmiljøet. En full liste over disse får du med i bookingbekreftelsen. Et par høydepunkter av hva du kan velge mellom får du her.

Badstuen i Lårdal

Ønsker du en avslappende opplevelse helt nede ved vannkanten kan du gjøre dette i badstuen i Lårdal. Bandak er den innerste delen av Telemarkskanalen og byr på spektakulær utsikt.

Gårdsbesøk

Det nærliggende gårdsbruket Tvigyva har 12 polare hunder. Bli med på en omvisning i kennelen, kose med hundene eller lån med deg en Husky på fottur i fjellet.

Fotturer

Det er flere alternativer for episke fotturer i området. Kart til utlån vil ligge i hytta. En av de virkelig minneverdige turene er Lårdalstigen, en vandretur langs Telemarkskanalen i høydene mellom Lårdal og Dalen.

 

Magnus driver også Lårdal Tretopphytte, så hvis du ønsker et alternativ til tretoppigloen eller et kombinert opphold, kan den bookes her

Tretoppiglo ved Lårdalselva


Avstand

Tre timer i bil fra Oslo

Transportalternativer

Du har behov for bil for å komme til denne igloen

Gåavstand til iglo

5 minutter fra parkeringsplassen


;

BOOKING

FIRE ENKLE STEG TIL HVILEPUST I MAGISKE OMGIVELSER

Booking

Du booker igloen du onsker à overnatte i.

 

Bekreftelse

Vi sender deg en bekreftelse pa mail sammen med nyttig informasjon, og setter deg i kontakt med arunneier som er vertskap for oppholdet ditt.

 

Ekstratjenester

Du får tilbudet om å kjøpe ekstratjenester direkte fra grunneier hvis det frister;

Transport, leie diverse utstyr, bevertning og opplevelser står på lista

Hvilepust

Len deg tilbake og gled deg til et opphold i og med naturen