Krøderfjordens Bredd

Velkommen til vannkanten ved Krøderfjorden!

Kun 10 mil fra Oslo byr Krødsherad på flott natur med fjord og fjell, skog og vidde, og et nydelig kulturlandskap. Med innsjøen Krøderen som danser seg gjennom bygda i over 4 mils lengde, og Norefjell som majestetisk byr på et variert tilbud for alle som er interessert i friluftsliv, har du Østlandets Hardanger for dine føtter. 

Krøderfjordens Bredd ligger helt nede ved vannkanten omslynget av bjørketrær. Her våkner du med fjorden helt for deg selv, og kan trekke noen dype åndedrag før du starter dagen med et forfriskende morgenbad på din egen lille strand eller bare nyter utsikten mot fjord og fjell.

Igloen har ikke elektrisitet eller innlagt vann. En femliters dunk med drikkevann vil være tilgjengelig ved ankomst og igloen har en utedo tett på. Dette er en vakker back-to-nature opplevelse hvor du får luksusen av et hotellrom med 360 graders utsikt til naturen. Vedovnen er din varmekilde under oppholdet, og du har ubegrenset med ved tilgjengelig. Ta deg en velfortjent pause fra hverdagen, koble på nærværet med den du reiser med eller bare nyt naturen du er omringet av.

Krødsherad har  stor variasjon i friluftsliv og aktiviteter året rundt med noe for enhver smak. Vertskapet ved Krøderfjordens Bredd, Knut Arne og Gro Helene, kjenner bygda ut og inn, og kan anbefale både tur og kultur når du er på besøk hvis du har lyst til det. 

Du trenger ikke kjøre for å komme til nydelige turmuligheter både til fots og på ski. Det finner du bare et steinkast fra igloen, av både den enkle og mer krevende sorten. Hvis du ønsker å utforske noe mer av den vakre bygda, anbefaler Knut Arne og Gro Helene blant annet:

Eventyrhuset Villa Fridheim 

Den fantastisk vakre sveitservillaen er blant landets største og best bevarte, og byr på en helt særegen arkitektur og historie – dette er «Soria Moria» slott. Bygget byr i dag på eventyrmuseum, kunstutstillinger, tablåer, konserter og spennende arrangementer, med troll, hulder, og mye fra både brødrene Grimm og Asbjørnsen og Moe

Norefjell

Fantastisk flott høyfjell som byr på vakker natur og enorme opplevelser av alle typer – året rundt. Flotte turmuligheter til fots eller på ski, adrenalinfylt action i alpinløypene, herlige måltider og spabehandlinger

Krøderen landhandel

Den intime, hyggelige landhandelen byr på alskens godsaker fra hele verden; Norges største utvalg av krydder, oster fra fjern og nær, helt lokale og svært eksotiske matvarer om hverandre – en oase for inspirasjon og spennende smaker. 

Kryllingparken

Den fantastiske skate- sykkel- og rulleparken Kryllingparken er en kilde til mye moro, adrenalin og gode opplevelser. Skate, sykkel, scoot, lek- og treningspark i ett – dette er et enormt flott anlegg, perfekt for både nybegynnere og proffe. 


Igloen Krøderfjordens Bredd


;

BOOKING

FIRE ENKLE STEG TIL HVILEPUST I MAGISKE OMGIVELSER

Booking

Du booker igloen du onsker à overnatte i.

 

Bekreftelse

Vi sender deg en bekreftelse pa mail sammen med nyttig informasjon, og setter deg i kontakt med arunneier som er vertskap for oppholdet ditt.

 

Ekstratjenester

Du får tilbudet om å kjøpe ekstratjenester direkte fra grunneier hvis det frister;

Transport, leie diverse utstyr, bevertning og opplevelser står på lista

Hvilepust

Len deg tilbake og gled deg til et opphold i og med naturen

Avstand fra Oslo

100 km. 1 time og 30 minutter i bil.

Transportalternativer

Du har behov for bil

Gåavstand til iglo

10 minutter i lett terreng  til igloen fra parkeringsplassen