Teamsamlingen som setter spor

Samling tett på naturen med alle fasiliteter!

Vi tilbyr unike grupperom og overnattingsmuligheter i naturen i glass-igloer, kombinert med tilrettelagt seminarrom på stabbur med alt du trenger av tekniske hjelpemidler.

Dette er et tilbud for deg som ønsker å overraske teamet ditt med en original opplevelse og et godt sted å arbeide konsentrert med relevante temaer. Killingmo Gård i Aurskog er startskuddet for opplevelsen, og ligger 50 minutter i bil eller en time med offentlig transport fra Oslo.

Styrket tilhørighet, trivsel og gode minner kan (nesten) garanteres.

 

Aktiviteter du kan variere med:

Alpakkavandring på Killingmo Gård for å trekke litt på smilebåndet og få årets gruppebilde

Tilberede lunsj eller middag på bålpanne som team building oppgave

Team building gjennom «Farmen» konkurranse

Middag på Fjøset Restaurant i gåavstand fra Killingmo Gård

Om stabburet

Stabburet ligger på Killingmo Gård som også er vertskapsgården til de to igloene. Her er det lunt innredet i romantisk bondestil, men hvor du samtidig får de tekniske fasilitetene du kan ha behov for med projektor og lerret. Killingmo Gård er enkelt tilgjengelig med offentlig transport som tar en time fra Oslo.

Vi anbefaler å starte samlingen på stabburet med litt bevertning og introduksjon for dagen før dere benytter tur, natur og igloene til gruppearbeid eller team byggende aktiviteter. Igloene er kun 10-15 minutters rusletur inn i skogen. En annen god kombinasjon er å gjennomføre hele den faglige delen i stabburet og avslutte med sosialt samvær i igloene og rundt bålpanna med god mat og drikke, og eventuelt overnatte i igloene til dagen etter.

Bilder av fasilitetene


Avstand

45 km fra Oslo. 50 min i bil

Transportalternativer

Tog til Lillestrøm. Buss 470 til Killingmo veikryss.  En time

Avstand fra stabbur til igloene

5-10 minutter å gå gjennom skogen

 

 


Ta kontakt for en uforpliktende prat
rolfarne@hvilepust.com